a

ASISTA - Platformă Interactivă Servicii Publice Școala Gimnazială "Pictor Nicolae Grigorescu"
facebook Școala Pictor Nicolae Grigorescu

Grădinița cu Program Normal Sălcuța


Grădinița cu Program Normal Sălcuța


“Trebuie să ajutăm copilul să acţioneze singur, să voiască singur, să gândească singur; aceasta este arta celor ce aspiră să slujească spiritul.” (Maria Montessori)

Grădinița cu Program Normal SĂLCUȚA este structură a Școlii Gimnaziale “Pictor Nicolae Grigorescu” TITU, îar în cadrul acesteia funcționează Grupă combinată “Albinuțele”, cu un colectiv de 18 preșcolari, sub îndrumarea doamnei prof.înv.preșc. COMAN Elena – Oana.

La vârsta preșcolară, jocul este primordial și este mijlocul de învățare și consolidare, este reușita către socializare, iar spre finalul preșcolarității este modalitatea de pregătire pentru școală. Aici nimic nu este greu! Părinții, bunicii, piticii vor întâlni emoția unui nou început – o nouă experiență – dar lacrimile începutului se vor transforma repede în zâmbete și bucuria de a se reîntoarce aici.

Grădinița cu Program Normal Sălcuța leagă o serie de parteneriate educaționale, atât la nivel local (cu Biserica “Sf. Împărați Constantin și Elena” Sălcuța, Poliția Titu, Biblioteca Școlii Gimnaziale “Pictor Nicolae Grigorescu” Titu), cât și la nivel județean, național, prin participarea la diverse concursuri.

Educăm prin iubire, cu înțelepciune!

E-mail: gradinita_salcuta@yahoo.com