a

ASISTA - Platformă Interactivă Servicii Publice Școala Gimnazială "Pictor Nicolae Grigorescu"
facebook Școala Pictor Nicolae Grigorescu

Grădinița nr. 2 cu Program Prelungit


GRĂDINIȚA NR.2

cu Program Prelungit


Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Titu a fost construită în anul 2017, la standarde înalte. Construcția este concepută conform tendințelor moderne, cu spații educaționale vesele și luminoase. Grădinița dispune de 4 săli de grupă, fiecare sală de grupă având baie proprie, cu obiecte sanitare adaptate celor mici, o sală multifuncțională, cancelarie, cabinet medical, bucătărie, spălătorie.

Pentru a răspunde numărului mare de solicitări venite din partea părinților, grădinița a mai înființat încă două grupe, grupe care funcționează la Grădinița cu Program Normal nr.1 Titu. Fiecare sală de grupă are videoproiector, imprimantă și calculator, inclusiv în cancelarie și cabinetul medical.

Întrucât siguranța copiilor reprezintă un obiectiv prioritar al unității, grădinița este dotată cu interfon, sistem de alarmă și monitorizare audio video.

Pentru ca fiecare copil să se dezvolte armonios, conform personalității fiecăruia, materialele didactice și mijloacele de învățământ sunt alese corespunzător particularităților de vârstă, adaptate unei educații de calitate superioară. Spiritul de echipă, dragostea față de copii, empatia, buna colaborare cu parinții sunt calități ce caracterizează cele 12 cadre didactice ale unității.

Contact: Str. Petru Rareș, oraș Titu, jud, Dâmbovița, telefon 0345103310