a

ASISTA - Platformă Interactivă Servicii Publice Școala Gimnazială "Pictor Nicolae Grigorescu"
facebook Școala Pictor Nicolae Grigorescu

Grădinița nr. 1 cu Program Normal


GRĂDINIȚA NR.1

cu Program Normal


Grădinița cu Program Normal Nr.1 Titu a fost înființată în anul 1976 și este amplasată pe strada I.C.Vissarion. Clădirea este dotata cu : 4 săli de grupă; 2 săli pentru depozitare materiale; 2 grupuri sanitare; 2 holuri; 1cabinet logopedie; 1cancelarie.

Grădinita beneficiază de o curte cu bănci, topogane, leagăne si aparate de joacă, o grădină cu ornamente florale. Fiecare încăpere și spațiu din incinta unității este dotat astfel încât să creeze un ambient plăcut copiilor și totodată un climat educațional favorabil desfășurării unui învățământ de calitate.

Pentru ca fiecare copil să se dezvolte armonios, conform personalității fiecăruia, materialele didactice și mijloacele de învățământ sunt alese corespunzator particularităților de vârstă, adaptate unei educații de calitate superioară. Fiecare sală de grupă beneficiaza de aparatură modernă : calculator, imprimanta, materiale educaționale putem spune că acestea completeaza activitatea cadrelor didactice într-un mod adecvat.

Întrucât siguranța copiilor reprezintă un obiectiv prioritar al unității , grădinița este dotată cu interfon, sistem de alarmă si monitorizare audio video.

Personalul este specializat cu experiență în învățământ , dornic de perfecționare, dragoste față de copii, bună colaborare cu părinții sunt calităti ce caracterizează cele 3 cadre didactice, titulare, gradul I alături de o îngrijitoare afectuoasă și grijulie.

Contact: Str. Grigorescu Nicolae, 1, Titu, Dâmbovita, telefon 0245651430